Γενική Συνέλευση 2011

Πραγματοποιήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2011, ημέρα  Πέμπτη, η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, στην οποία  έγινε διεξοδική και καλοπροαίρετη συζήτηση σε όλα τα θέματα. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου στον απολογισμό του Δ.Σ. αναφέρθηκε σε όλη τη δράση του Συλλόγου τη χρονιά που πέρασε και ιδιαίτερα αναφέρθηκε στα παρακάτω: α. Στην πραγματοποίηση της επιτυχημένης συνεστίασης- κοπή πίτας (για δεύτερη φορά μεσημέρι) στην Τρίπολη. β.   Στην πραγματικά πάρα πολύ καλή οργάνωση και πραγματοποίηση του πανηγυριού. γ. Στην ασφαλτόστρωση του δρόμου από το χωριό (από θέση Μνήματα) έως τη διασταύρωση με το δρόμο Περδικονέρι – Αγία Παρασκευή δ.  Στις ενέργειες και στις πιέσεις που έχει. κάνει το Δ.Σ για την ασφαλτόστρωση και του υπολοίπου τμήματος του δρόμου. ε. Στις πιέσεις που άσκησε ο Σύλλογος στο Δήμο και στην Αντιπεριφέρεια Αρκαδίας, όχι μόνο για επιχορήγηση στο Σύλλογό μας, αλλά και για έργα στο χωριό, ιδιαίτερα στους δρόμους. στ. Στη διαπλάτυνση  τμήματος δρόμου, στη θέση Δρακούλι  ζ. Στη διακοπή της έκδοσης της εφημερίδας μας.

 

Στη συνέχεια έγινε συζήτηση – καλοπροαίρετη κριτική και υπερψηφίστηκαν τα πεπραγμένα του 2011. Στη Γ.Σ. συζητήθηκαν οι προτάσεις του απερχόμενου Δ. Σ. και των μελών, και αποφασίστηκαν τα παρακάτω και καλείται το Δ.Σ. μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του να τα υλοποιήσει:

 

  1. Αφού έλαβε υπόψη της τη φοβερή κρίση των ημερών μας και κάποιους θανάτους, που έγιναν τους τελευταίους μήνες, αποφάσισε τη μη πραγματοποίηση  συνεστίασης – γλεντιού – κοπή πίτας για φέτος, επιφυλασσόμενη για την επαναφορά στα επόμενα χρόνια.
  2. Την οργάνωση και πάλι του πανηγυριού της Αγίας Άννας, στο χωριό το καλοκαίρι.
  3. Την άσκηση πίεσης προς Αντιπεριφέρεια – Περιφέρεια – Τεχνικές Υπηρεσίες για την ασφαλτόστρωση και των υπολοίπων 300 μ. δρόμου, που απόμειναν ως τη διασταύρωση με δρόμο Περδικονέρι –Αγία Παρασκευή.
  4. Την ασφαλτόστρωση του μικρού τμήματος, που έγινε διαπλάτυνση, στη θέση Δρακούλι. 
 
Να ασκηθεί πίεση προς το Δήμο Γορτυνίας, για τακτικό καθάρισμα των δρόμων με γκρέιντερ  και φωτισμό σε διάφορα σημεία του χωριού (παλιό και χρόνιο αίτημα)


Επιστροφή