ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2009

Πραγματοποιήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2009, ημέρα Παρασκευή, η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Απανταχού Μπουλιαριτών, στην οποία  έγινε διεξοδική συζήτηση σε όλα τα θέματα. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου στον απολογισμό του αναφέρθηκε σε όλη τη δράση του Συλλόγου τη χρονιά που πέρασε και ιδιαίτερα αναφέρθηκε στα παρακάτω: α. Στην πραγματοποίηση του αποκριάτικου χορού στην Τρίπολη, που ήταν επιτυχημένος παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν. β.  Στην πραγματικά πάρα πολύ καλή οργάνωση και πραγματοποίηση του πανηγυριού στο χωριό, στο οποίο παραβρέθηκε και ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίας. γ. Στο βάψιμο του Πνευματικού Κέντρου. δ. Στο χτίσιμο και την κατασκευή σκεπής στη μόνιμη ψησταριά, στο χώρο της εκκλησίας. ε. Στις πιέσεις που άσκησε ο Σύλλογος στο Δήμο και στη Νομαρχία, όχι μόνο για επιχορήγηση στο Σύλλογό μας, αλλά και για έργα στο χωριό, ιδιαίτερα στους δρόμους. στ. Στις ενέργειες του Συλλόγου για τον ερχομό της μπουλντόζα της Νομαρχίας για την ένωση του χωριού μας με το δρόμο «Περδικονέρι – Βαλτεσινίκο» και τη διάνοιξη καινούριου τμήματος, μετά το Νεκροταφείο. ζ. Στη συνέχιση της έκδοσης της εφημερίδας μας.

Στη συνέχεια έγινε συζήτηση – καλοπροαίρετη κριτική και υπερψηφίστηκαν τα πεπραγμένα του 2009. Συζητήθηκαν οι προτάσεις του απερχόμενου Δ. Σ. και των μελών, οι κυριότερες των οποίων, τις οποίες το Δ.Σ. μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, θα προσπαθήσει να υλοποιήσει, είναι οι εξής:
  •  Την αγορά 250 καρεκλών (έχουν ήδη παραγγελθεί) και τραπεζιών.
  •  Την αποπεράτωση της ψησταριάς, με την τοποθέτηση  κουφωμάτων.
  •  Την οργάνωση και πάλι του πανηγυριού της Αγίας Άννας, στο χωριό το καλοκαίρι.
  • Η διάνοιξη κι άλλων δρόμων στο χωριό, με την προϋπόθεση ότι συμφωνούν οι θιγόμενοι, με τη  μπουλντόζα της Νομαρχίας.
  • Να ασκηθεί πίεση προς το Δήμαρχο για τακτικό καθάρισμα των δρόμων με γκρέιντερ, αποκατάσταση του δρόμου Πατερά – Παλιόλεκα και φωτισμό σε διάφορα σημεία του χωριού (παλιό και χρόνιο αίτημα). Μερικά από τα αιτήματά μας, προς τους αρμόδιους, δεν είναι φρέσκα.
  • Πραγματοποίηση, στις 24 Ιανουαρίου 2010, ημέρα Κυριακή και στις 1.30 το μεσημέρι, στην Τρίπολη, συνεστίασης – γλεντιού – κοπή πίτας, στην ταβέρνα του Β. Τσεκούρα, στη Μηλιά Τριπόλεως. Το μενού θα περιλαμβάνει, πέρα από σαλάτες και τυριά, σουβλάκια, μπριζόλες, γκιούλμπασι, βραστό και τραχανά στο τέλος. Θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας και ο τυχερός θα πάρει το δωράκι του. Την παραπάνω εκδήλωση θα συνοδεύει ορχήστρα, με κλαρίνο τον Πάνο Ηλιόπουλο, τραγούδι το Δημήτρη Αλεξόπουλο και Αγγελή Τσίρμπα. Φέτος είπαμε να ξεφύγουμε από τους «κυριλέδικους» και   «στημένους»  χορούς, τις υπερβολικές τιμές των εξοχικών Κέντρων και να κάνουμε κάτι αλλιώτικο, κάτι διαφορετικό....Δε θα μετανιώσετε αν θα ρθείτε...Σας περιμένουμε!!!


Επιστροφή