Γενική Συνέλευση 2010

Πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2010, ημέρα  Παρασκευή, η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, στην οποία  έγινε διεξοδική και καλοπροαίρετη συζήτηση σε όλα τα θέματα. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου στον απολογισμό του Δ.Σ. αναφέρθηκε σε όλη τη δράση του Συλλόγου τη χρονιά που πέρασε και ιδιαίτερα αναφέρθηκε στα παρακάτω: α. Στην πραγματοποίηση της επιτυχημένης συνεστίασης- κοπή πίτας (για πρώτη φορά μεσημέρι) στην Τρίπολη. β.   Στην πραγματικά πάρα πολύ καλή οργάνωση και πραγματοποίηση του πανηγυριού. γ. Στο χτίσιμο – λασπώματα της ψησταριάς δ.  Στην τοποθέτηση κουφωμάτων στην ψησταριά, στο χώρο της εκκλησίας. ε. Στις πιέσεις που άσκησε ο Σύλλογος στο Δήμο και στη Νομαρχία, όχι μόνο για επιχορήγηση στο Σύλλογό μας, αλλά και για έργα στο χωριό, ιδιαίτερα στους δρόμους. στ. Στη βελτίωση – διαπλάτυνση του δρόμου από Νεκροταφείο έως τη διασταύρωση με το δρόμο   «Περδικονέρι – Βαλτεσινίκο». ζ. Στη συνέχιση της έκδοσης της εφημερίδας μας. η. Στην αγορά 300 καρεκλών και 50 τραπεζιών για τις ανάγκες του Συλλόγου. θ. Στην τσιμεντόστρωση τμήματος δρόμου από το χωριό προς  το Νεκροταφείο. ι.  Στην αδρή οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου από τον Γεώργιος Ε. Τσίρμπα, από Αυστραλία.

Στη συνέχεια έγινε συζήτηση – καλοπροαίρετη κριτική και υπερψηφίστηκαν τα πεπραγμένα του 2010. Συζητήθηκαν οι προτάσεις του απερχόμενου Δ. Σ. και των μελών, οι κυριότερες των οποίων, τις οποίες το Δ.Σ. μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, θα προσπαθήσει να υλοποιήσει,  είναι οι εξής (με δεδομένο ότι τα οικονομικά  του Συλλόγου δεν είναι  ανθηρά):

  • Πραγματοποίηση και πάλι, συνεστίασης – γλεντιού – κοπή πίτας, στις 30 Ιανουαρίου 2011, στην Τρίπολη στην ταβέρνα – Κέντρο «Πινακοθήκη» της Τρίπολης, στις 1.30 το μεσημέρι.
  • Την οργάνωση και πάλι του πανηγυριού της Αγίας Άννας, στο χωριό το καλοκαίρι.
  • Η διάνοιξη κι άλλων δρόμων στο χωριό, με την προϋπόθεση ότι συμφωνούν οι θιγόμενοι, με τη μπουλντόζα της Νομαρχίας.
  • Να ασκηθεί πίεση προς το νέο Δήμαρχο για τακτικό καθάρισμα των δρόμων με γκρέιντερ, και φωτισμό σε διάφορα σημεία του χωριού (παλιό και χρόνιο αίτημα).


Επιστροφή