Πρόσφατοι θάνατοι

Πέθανε, στην Αθήνα, ο συνταξιούχος αστυνομικός, Αγγελής Τσίρμπας, σε ηλικία 59 ετών, στις 5 Ιανουαρίου 2012. Η κηδεία του έγινε στου Ζωγράφου, στις 7 Ιανουαρίου 2012.  Ο Αγγελής ήταν παντρεμένος με την Αντωνία Ι. Γκουσιάκη και είχε δύο παιδιά, το Γιάννη  και τη Δήμητρα, που πρόσφατα είχε παντρευτεί. Πλήθος κόσμου: συνάδελφοί του, συγχωριανοί, φίλοι και πατριώτες παρευρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία, όπως και ο αντιπρόεδρος και μέλη του Συλλόγου μας. Να σημειώσουμε ότι πριν οχτώ μήνες είχε πεθάνει η μητέρα του, Δημήτρω Τσίρμπα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στη σύζυγό του και στα παιδιά του.

Πέθανε, στο Μπουλιάρι, πλήρης ετών, ο Κων/νος Αγγελή Μπαλάσης (Μπαλασοντίνος), σε ηλικία 94 ετών, στις 6 Ιανουαρίου 2012. Η κηδεία του έγινε στις 7 Ιανουαρίου 2012 στο Μπουλιάρι.  Ήταν παντρεμένος με τη Μηλιά Πάικου Γκουσιάκη και είχε αποκτήσει πέντε παιδιά, παντρεμένα όλα και έντεκα εγγόνια. Στη μακρόχρονη ζωή του «χόρτασε» το πετσί του δουλειά, έζησε κατοχή, φτώχεια, πόλεμο  Αλβανίας, αιχμάλωτος  των Γερμανών στην Κρήτη κλπ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στη σύζυγό του και στα παιδιά του.

Πέθανε, στον Πύργο Ηλείας (Παλαιοβαρβάσαινα), ο Κων/νος Γεωργίου Μπαλάσης, 26 ετών, στις 12 Δεκεμβρίου 2011, από την επάρατη νόσο. Ο θανών ήταν εγγονός του Κώστα Μπαλάση (του Ψηφή) και της Ρίνας Αγγελή Γκουσιάκη. Τα σαρανταήμερο μνημόσυνό του τελέστηκε στις 15 Ιανουαρίου 2012.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στους γονείς και τα αδέλφια του.Επιστροφή