Αρχική / Νέα / Παράκαμψη Λαγκαδίων

Παράκαμψη Λαγκαδίων

Σε μία σημαντική ανακοίνωση προχώρησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, από το βήμα του Αναπτυξιακού Συνεδρίου (26-27 Φεβρουαρίου 2018) στην Τρίπολη. Συγκεκριμένα είπε ότι η κυβέρνηση βρήκε μια «κολλημένη» μελέτη και εξασφάλισε 2.080.000 € από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. Σύμφωνα με τον Υπουργό, ήδη έχει πληρωθεί το 1.300.000 και ολοκληρώνεται η μελέτη και στη συνέχεια μπορεί να ξεκινήσει το πρώτο τμήμα για την παράκαμψη Λαγκαδίων που είναι το μεγάλο κομμάτι του έργου και να δημοπρατηθεί στις αρχές του 2019.

Στη συνέχεια, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών, Γιώργος Δέδες, τόνισε για το έργο αυτό ότι επαναχρηματοδοτήθηκε η μελέτη και «πολύ σύντομα θα έχουμε την πλήρη μελετητική ωριμότητα και μπορούμε να βλέπουμε αισιόδοξα την παράκαμψη Λαγκαδίων, σε «πρώτη φάση».

Επίσης, για το δρόμο «Τρίπολη – Αρχαία Ολυμπία» αναφέρθηκε από τον κ. Δέδε ότι το τμήμα «Λουβρο – Τριποταμιά – κόμβος Ηραίας και παράκαμψη Σταυροδρομίου» έχουν επιταχυνθεί οι διαδικασίες και το πρώτο εξάμηνο του 2019 θα έχουμε πλήρη μελετητική ωριμότητα.

Ελέγξτε επίσης

Γάμος – Χρήστος Βεργέτης & Σταματία Αντωνοπούλου

Το Σάββατο, στις 26 Αυγούστου 2017, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών της Τρίπολης, ο Χρήστος …