Αρχική / Αποκριάτικοι Χοροί / Αποκριάτικος Χορός 2009

Αποκριάτικος Χορός 2009

Πραγματοποιήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2009, στο Κέντρο «Διόνυσος» της Τρίπολης, ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του Συλλόγου μας. Εμείς, πάντως, συνεχίζουμε να τον θεωρούμε «αντάμωμα», γιατί δεν είναι χορός μόνο των Μπουλιαριτών της Τρίπολης, αλλά παρευρίσκονται και συναντούνται συμπατριώτες και φίλοι από πολλά μέρη πέραν της Τρίπολης.

Παρά τις δύσκολες οικονομικές και καιρικές συνθήκες  που κράτησαν μακριά, αρκετούς πατριώτες και φίλους, με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και ο φετινός χορός μας. Γεμάτο το Κέντρο, από συμπατριώτες και φίλους, που συμμετείχαν σε ένα υπέροχο γλέντι. Άλλωστε… «γιατί να το κρύψωμεν», οι χοροί μας, κατά κοινή ομολογία είναι από τους καλύτερους που πραγματοποιούνται στην Τρίπολη και αυτό δεν είναι μόνο δική μας εκτίμηση. Εκείνο που μας χαροποίησε ιδιαίτερα φέτος ήταν ότι στο χορό μας παρευρέθησαν πολλοί νέοι, οι οποίοι διασκέδασαν και χόρεψαν μαζί με τους μεγάλους και ομολογουμένως ήταν όχι αντάξια αλλά πολύ καλύτεροι χορευτές από τους παλιούς!!!

Όπως έχουμε γράψει και για τους προηγούμενους χορούς μας, στόχος και σκοπός μας είναι να ευχαριστηθούν οι φίλοι και οι πατριώτες και όχι να τα οικονομήσει ο Σύλλογος. Γι΄ αυτό το λόγο και την κάρτα την κρατάμε σε μια χαμηλή τιμή, παρά την αλματώδη αύξηση της χρέωσης του μενού από τα εξοχικά κέντρα, με τα αναψυκτικά και κρασί πληρωμένα και την τιμή του λαχνού στο 1 ευρώ, προσιτά για όλα τα βαλάντια.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου στο σύντομο χαιρετισμό του, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση, αναφέρθηκε στους στόχους που είχε βάλει ο Σύλλογος και από τους οποίους οι περισσότεροι έχουν υλοποιηθεί και κυρίως αναφέρθηκε στη δημιουργία της ιστοσελίδας του Συλλόγου μας στο Διαδίκτυο.

Ζήτησε από τους συμπατριώτες να μείνουν, έτσι όπως είναι τώρα, συσπειρωμένοι γύρω από το Σύλλογο, μακριά από τα πολιτικά δρώμενα, όπως έχει κάνει και όλο αυτό το διάστημα το Διοικητικό Συμβούλιο, να βοηθούν όσο μπορούν το Σύλλογο και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του.

Λόγω πληθώρας εκδηλώσεων την ίδια μέρα (Χορός Νέας Δημοκρατίας, παρουσίαση του βιβλίου του Π. Τατούλη κλπ κλπ), φέτος δεν παραβρέθηκαν «επίσημοι». Δικαιολογημένος ο βουλευτής Δημήτρης Ρέππας, που ήταν στην Άρτα, για σχετική κομματική ομιλία και έστειλε σχετικό τηλεγράφημα. Παραβρέθηκαν ο Αντινομάρχης και συγχωριανός μας Γεώργιος Μπαλάσης, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος και τέως Αντινομάρχης Δημήτριος Δούρος και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ολομαδαίων, Παπαγεωργίου Γεώργιος.

Τη διασκέδαση της βραδιάς είχε αναλάβει ορχήστρα με κλαρινίστα το Νίκο Μουστόγιαννη και στο τραγούδι ήταν ο Γιάννης Πούλιος στα λαϊκά, ο Νίκος Πολυζωγόπουλος, ο Δημήτρης Αλεξόπουλος και  ο συγχωριανός μας Αγγελής Τσίρμπας, που ήρθε από Αθήνα για να διασκεδάσει κι αυτός τους συμπατριώτες μας.

Στη λαχειοφόρο αγορά μας, στο χορό του Συλλόγου μας, κληρώθηκαν τα παρακάτω δώρα και δίπλα από το καθένα γράφεται ο αριθμός που το κέρδισε:

 1. Βιντεοκάμερα ψηφιακή SONY, προσφορά του Συλλόγου.   -111-
 2. Σετ εργαλειοθήκη 104 τεμάχια,   προσφορά του Συλλόγου.   -1267-
 3. Ηλεκτρικό σίδερο BOSCH, προσφορά του Συλλόγου.   -1117-
 4. Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SONY,   προσφορά του Συλλόγου. -1499-
 5. Ηλεκτρική σκούπα 2200 W, προσφορά του Συλλόγου.   -271-
 6. DVD TELEFUNKEN, προσφορά του Συλλόγου.   -104-
 7. Μπιστολάκι χτενίσματος, προσφορά Συλλόγου.   -896-
 8. Ηλεκτρική, με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, κουρευτική μηχανή, προσφορά. -1107-
 9. Τρία σακιά πατάτες, προσφορά Αντώνη Κανέλλη. -296-
 10. Τρία σακιά πατάτες, προσφορά Αντώνη Κανέλλη. -295-
 11. Πέντε κιλά χυλοπίτες και πέντε κιλά τραχανά, προσφορά της Σούλας Πανοπούλου, από Τρόπαια.   -1507-
 12. Δύο χειροπρίονα, προσφορά καταστήματος « Στρουσόπουλου».   -170-
 13. Ηλεκτρική ψηστιέρα, προσφορά του Συλλόγου.   -517-
 14. Ασημένιο δαχτυλίδι, προσφορά καταστήματος «Νίκου Κουρή».   -283-
 15. Αυθεντική φανέλα, προσφορά του Αστέρα Τρίπολης. -1178-
 16. Δύο αντρικά κουρέματα, προσφορά κουρείου «Χριστόφορος».   -1116-
 17. Ετήσια οδική βοήθεια, προσφορά της EXPRES SSERVISE A. E. -1054-
 18. Ετήσια οδική βοήθεια, προσφορά της EXPRES SSERVISE A. E. -600-
 19. Σετ κεντήματα, προσφορά καταστήματος «Λευκό σπίτι».   -514-
 20. Ένα δίκιλο μέλι, προσφορά Θεόδωρου Ντόκου.   -964-
 21. Ένα δίκιλο μέλι, προσφορά Θεόδωρου Ντόκου.   -1099-
 22. Ένα τραπέζι για 8 άτομα, προσφορά καταστήματος «Νώντας».   -1170-
 23. Αντρικό πουκάμισο, προσφορά καταστήματος «dur».   -930-
 24. Ένα μπουκάλι ουίσκι , προσφορά κέντρου διασκέδασης «Διατονικό».   -880-
 25. Σετ πατάκια μπάνιου, προσφορά καταστήματος «Πέτρου Καρλή».   -765-
 26. Λάστιχο ποτίσματος, 30μ, προσφορά καταστήματος «Στάθη Δάλκου».   -26-
 27. Μπαταρία μπάνιου, προσφορά καταστήματος «Στάθη Δάλκου».   -536-
 28. Ένα ζευγάρι παντόφλες, προσφορά καταστήματος «Το πασουμάκι».   -432-

Στο ειδικό δώρο που έκανε ο Σύλλογός μας, για τη γιορτή των «ερωτευμένων», τυχεροί ήταν το ζευγάρι Αντώνης και Μαρία Κανέλλη. Τους ευχόμαστε η αγάπη να τους ενώνει παντοτινά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας ευχαριστεί όλους τους παραπάνω, ιδιώτες και καταστηματάρχες για τις προσφορές που έκαναν στο Σύλλογό μας. Ευχαριστούμε και όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία του χορού μας.